Egy kis know-how a tortákkal kapcsolatban. Addig ugye rendben van, hogy szeretjük a tortákat, az esküvőit pedig kötelezően szeretjük. Fontos, hogy ízletes és dekoratív legyen, de mi egyebet kell még figyelembe vennünk?
Költséghatékony megoldás: rendelj egy kicsi, de az ízlésednek megfelelően dekorált torták. Ezt vágjátok fel, és a konyhában pedig legyen ugyanez, dekoráció nélkül. Senki nem veszi észre ezt a kis "csalást", a pénztárcádon kívül... :)
Nyári esküvőre vajkrémes helyett inkább cukorbevonatú tortát válassz, így nem fog meglepetés érni a nagy pillanatban!
Ha különleges tálon, tálcán, állványon szeretnéd a tortádat feltálalni, akkor azt legalább egy héttel az esküvő előtt juttasd el a cukrászodhoz!
A tortát egy fotózásra alkalmas helyszínen állítsd ki, biztonságos távolságban a tánctértől. Ügyelj a háttérben megbúvó alattomos feliratokra és jelekre! (Egy "WC" felirat nem mutatna jól a képeken...)
Csak egy szertartásos vágást ejtsetek a tortán, a többit hagyjátok a személyzetre! Nem otthon vagy, nem neked kell a teljes vendégsereget kiszolgálnod!
Jó ötlet, ha a tortát hozzá illő gyümölccsel tálalod!
Fóliába csomagolva fagyassz le néhány szelet tortát, így később meglephetitek vele magatokat. Azért ne várjatok vele egy hónapnál tovább! :)