Színes információk - torta

 2011.02.13. 21:15

Egy kis know-how a tortákkal kapcsolatban. Addig ugye rendben van, hogy szeretjük a tortákat, az esküvőit pedig kötelezően szeretjük. Fontos, hogy ízletes és dekoratív legyen, de mi egyebet kell még figyelembe vennünk?

Költséghatékony megoldás: rendelj egy kicsi, de az ízlésednek megfelelően dekorált torták. Ezt vágjátok fel, és a konyhában pedig legyen ugyanez, dekoráció nélkül. Senki nem veszi észre ezt a kis "csalást", a pénztárcádon kívül... :)

Nyári esküvőre vajkrémes helyett inkább cukorbevonatú tortát válassz, így nem fog meglepetés érni a nagy pillanatban!

Ha különleges tálon, tálcán, állványon szeretnéd a tortádat feltálalni, akkor azt legalább egy héttel az esküvő előtt juttasd el a cukrászodhoz!

A tortát egy fotózásra alkalmas helyszínen állítsd ki, biztonságos távolságban a tánctértől. Ügyelj a háttérben megbúvó alattomos feliratokra és jelekre! (Egy "WC" felirat nem mutatna jól a képeken...)

Csak egy szertartásos vágást ejtsetek a tortán, a többit hagyjátok a személyzetre! Nem otthon vagy, nem neked kell a teljes vendégsereget kiszolgálnod!

Jó ötlet, ha a tortát hozzá illő gyümölccsel tálalod!

Fóliába csomagolva fagyassz le néhány szelet tortát, így később meglephetitek vele magatokat. Azért ne várjatok vele egy hónapnál tovább! :)

A bejegyzés trackback címe:

https://szineskuvo.blog.hu/api/trackback/id/tr852658988

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

t.sz. · http://eskuvo-fogyokura-eletmod.blog.hu/ 2011.02.20. 09:01:38

jajj de örülök hogy megtaláltam ezt a blogot, nagyon szép dolgok vannak összegyűjtve :)

zekhba 2011.02.20. 18:39:48

Örülök, hogy tetszik! :)
süti beállítások módosítása